Νέα & Εκδηλώσεις
Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε νέα σχετικά με τη Σπονδή. Νέα πιάτα, δελτία τύπου, δημοσιεύσεις, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.
Για τους δημοσιογράφους υπάρχουν υλικά για κατέβασμα σε υψηλές αναλύσεις, στο τέλος των άρθρων, όπου αυτά προβλέπονται.
Ο Peter Knogl στη Σπονδή
Η Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc, στη Βασιλεία της Ελβετίας
Τέσσερις Έλληνες σεφ επέστρεψαν για δύο βραδιές γαστρονομίας στην Σπονδή
Η Σπονδή είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον Γιώργο Βενιέρη, τον Παναγιώτη Γιακαλή , τον Νίκο Καραθάνο και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο για δύο βράδια στην κουζίνα της.
«H Σπονδή είναι μάλλον το φθηνότερο μεγάλο εστιατόριο στην Ευρώπη»
Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητάει με τον Απόστολο Τραστέλη για τη Σπονδή, από τη δημιουργία της μέχρι το βραβευμένο της παρόν. Στο «Κ» της Καθημερινής.
Στα παρασκήνια της Σπονδής
Με αφορμή τα 20 χρόνια της Σπονδής, περάσαμε ένα απόγευμα στην πιο γαλλική κουζίνα της Αθήνας.
Ο Arnaud Bignon στη Σπονδή
Στις 6η Νοεμβρίου 2016, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον βραβευμένο σεφ Arnaud Bignon.
Ο Éric Fréchon στη Σπονδή
Ο Éric Fréchon ήταν ο πρώτος μας καλεσμένος για τον εορτασμό των 20 χρόνων της Σπονδής
O Emmanuel Renaut στη Σπονδή
Γαστριμαργικό Φεστιβάλ στη Σπονδή, με τον διάσημο σεφ Emmanuel Renaut.
Η Σπονδή και το Άλτις συνεργάζονται
Η Σπονδή και το Άλτις ελαιόλαδο δημιούργησαν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο