Ο Éric Fréchon ήταν ο πρώτος μας καλεσμένος για τον εορτασμό των 20 χρόνων της Σπονδής!
Το μεγάλο γαστριμαργικό φεστιβάλ μας ξεκίνησε με τον διάσημο Γάλλο σεφ, που είναι βραβευμένος με 3 αστέρια MIchelin, στο εστιατόριο Epicure, του Hotel Le Bristol. Έχοντας τιμηθεί με τον τίτλο του Chef Royalty, ήρθε στην Αθήνα για να δημιουργήσει ένα μοναδικό μενού. Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.
Σπονδή – 20 Βραβευμένα Χρόνια
#spondi20 #spondi #spondi_restaurant
Νέα
Ο Peter Knogl στη Σπονδή
Η Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc, στη Βασιλεία της Ελβετίας
Τέσσερις Έλληνες σεφ επέστρεψαν για δύο βραδιές γαστρονομίας στην Σπονδή
Η Σπονδή είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον Γιώργο Βενιέρη, τον Παναγιώτη Γιακαλή , τον Νίκο Καραθάνο και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο για δύο βράδια στην κουζίνα της.