Τέσσερις Έλληνες σεφ επέστρεψαν για δύο βραδιές γαστρονομίας στην Σπονδή

Γιώργος Βενιέρης, Δημήτρης Χρονόπουλος, Απόστολος Τραστέλης, Νίκος Καραθάνος, Παναγιώτης Γιακαλής. Φωτό: Ευριπίδης Αποστολίδης / Σπονδή
Δημήτρης Χρονόπουλος, Γιώργος Βενιέρης, Παναγιώτης Γιακαλής, Άγγελος Λάντος, Νίκος Καραθάνος. Φωτό: Ευριπίδης Αποστολίδης / Σπονδή
Εστιατόριο Σπονδή

«Καλώς ορίσατε, πάντα θα είναι το σπίτι σας, σας ευχαριστώ για την παρέα στο ταξίδι του ονείρου». Απόστολος Τραστέλης

Η Σπονδή είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον Γιώργο Βενιέρη (Mr. Pug), τον Παναγιώτη Γιακαλή (Patio, The Margi Hotel), τον Νίκο Καραθάνο (Cookoovaya) και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο για δύο βράδια, 29 και 30 Ιανουαρίου 2017, οι οποίοι ανέλαβαν την κουζίνα μας σε συνεργασία με τον head chef μας Άγγελο Λάντο, και πάντα υπό την δημιουργική επίβλεψη του Απόστολου Τραστέλη.

Και οι δύο βραδιές ήταν “Sold out”. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την αγάπη!

Νέα

Ο Peter Knogl στη Σπονδή

Η Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc, στη Βασιλεία της Ελβετίας