Ο Peter Knogl στη Σπονδή
Η Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc, στη Βασιλεία της Ελβετίας
Η Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc, στη Βασιλεία της Ελβετίας
Η Σπονδή είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον Γιώργο Βενιέρη, τον Παναγιώτη Γιακαλή , τον Νίκο Καραθάνο και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο για δύο βράδια στην κουζίνα της.
Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητάει με τον Απόστολο Τραστέλη για τη Σπονδή, από τη δημιουργία της μέχρι το βραβευμένο της παρόν. Στο «Κ» της Καθημερινής.
Με αφορμή τα 20 χρόνια της Σπονδής, περάσαμε ένα απόγευμα στην πιο γαλλική κουζίνα της Αθήνας.
Στις 6η Νοεμβρίου 2016, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον βραβευμένο σεφ Arnaud Bignon.
Ο Éric Fréchon ήταν ο πρώτος μας καλεσμένος για τον εορτασμό των 20 χρόνων της Σπονδής
Γαστριμαργικό Φεστιβάλ στη Σπονδή, με τον διάσημο σεφ Emmanuel Renaut.
Η Σπονδή και το Άλτις ελαιόλαδο δημιούργησαν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο